Avslappnande behandlingar i akupunktur

Att gå på behandlingar i akupunktur som behandlar din kropp på djupet. Någonting som verkar påverkar dig och som gör att du får exakt de behandlingarna som du önskar gör att du får en chans till en djupare behandling som verkar lugnande för hela kroppen.

Innan jag gick på min första behandling i akupunktur på Hälsokällan i Partille så tyckte jag att det verkade lite läskigt. Men så gick jag med på att gå på några behandlingar i akupunktur, eller en till och börja med, och jag tyckte inte att det var så farligt. Gjort inte alls ont, inte som jag trodde att det skulle göra, och det var verkligen inte alls lika farligt. Så skönt att kunna ha det på det sättet istället. Känner nu att jag nog ändå har ganska tydliga anledningar och vinklar för hur jag vill ha det och för hur jag vill lägga upp det. Saker som förhoppningsvis kommer att hjälpa mig att få mindre spänningar och ömmande muskler i kroppen.

Tycker att det är väldigt fascinerande med sådana där behandlingar förresten, med bland annat akupunktur och annat sådant där som egentligen är väldigt gammalt men som åtminstone jag tänker på som att de är väldigt gamla och omfattande. Det finns helt enkelt ganska många olika steg att ta i det och saker som har sina fördelar, så det är väl det jag borde försöka att behålla fokuset på och testa på för bästa möjliga effekt.